Heb je voldoende bedrijfshulpverleners op de werkvloer?


Een collega of werknemer met een flauwte, een wonde, een amputatie of iemand die terechtkomt in een levensbedreigende situatie ... waarschijnlijk maakte je het al van dichtbij mee. Een ongeluk op de werkvloer is spijtig genoeg snel gebeurd!

Een opleiding tot bedrijfseerstehulpverlener (nijverheidshelper) is een prima voorbereiding om op deze kritische momenten efficiënt en met kennis van zaken te handelen.

Het Vlaamse Kruis zal als erkende opleidingsverstrekker - overeenkomstig het KB van december 2010 - certificaten toekennen. 
De jarenlange ervaring die onze docenten opdeden in de praktijk, hun doorgedreven kennis van de eerste hulp en van de noden op EHBO vlak binnen de bedrijfswereld, zijn zonder meer een meerwaarde voor je, jouw collega's en werknemers.

Cursus- en oefenmateriaal is beschikbaar. Realistische bedrijfsgebonden ongevalsituaties worden uitgebreid besproken en ingeoefend.

Op de door je gekozen locatie verzorgt Het Vlaamse Kruis vzw zowel de bedrijfsopleiding (keuze uit 16 uur of 20 uur), de bijscholing (2, 4 en 6 uur) en/of de initiatiecursussen (6 uur).

Heb je een te klein aantal werknemers om gebruik te maken van deze groepsopleiding, dan kan je een beroep doen op ons ‘open aanbod’ (20 uur).
Open aanbod: € 250 per persoon, broodjeslunch inbegrepen

Gesloten aanbod (groep t.e.m. 15 personen): € 2.100 voor de 20 uur durende opleiding en € 1.680 voor de 16 uur durende opleiding. 
Contacteer ons voor een offerte op maat: opleidingen@hvk.be

We staan garant voor een goede prijs- kwaliteitsverhouding en een flexibele samenwerking!
Onze opleidingen komen in in aanmerking voor het gebruik van de KMO-portefeulle en zijn een erkend opleidingverstrekker voor de sectoren die werken met dienstencheques.

 

Meer info over de KMO-Portefeuille? Klik op het logo:

Afbeeldingsresultaat voor logo kmo portefeuille